Работно време: 08:30 - 18:00 часа
свържете се с нас - 0888 920 856

Изправяне на Джанти

Поради лошите пътища и честите дупки по тях, често джантите се изкривяват, когато попаднем дори в малка дупка. Сервиз за изправяне на джанти Горни Богров предлага качествени услуги. За целта в него разполагаме с качествени машини.
Запазването на правилната им форма е важно, тъй като това спомага за стабилността на автомобила, да се съхранят лагерите на главината и добрия баланс, правилната експлоатация на гумите и хубавия външен вид на тази автомобилна част.

Никак не е приятно, когато шофирате да чувствате автомобила Ви нестабилен. Това допълнително може да Ви изнерви при така или иначе напрегнатата ситуация по пътищата. Когато шофирате трябва да сте спокоен и да чувствате, че вашият автомобил се движи плавно и спокойно. Това Ви прави по-уверени на пътя.
Поддържането на лагерите в главината е също много важно. Основните цели на тези лагери са да поемат тежестта на автомобила, както и да спомагат за минималното съпротивление на колелата при въртене. Именно поради това грижата за тези лагери не бива да бъде подценявана. Дори при най-малки признаци на проблем, трябва да потърсите помощ.

Добрият баланс на гумите е един от факторите, който обуславя по-дългия им живот. Една от главните причини за влошен баланс в гумите е изкривената джанта. Това не само износва гумата по-бързо, но и води до неприятно чувство на вибрации, когато шофирате. За това е нужно да се прави изправяне на алуминиеви джанти, колкото се може по-рано.

Цената на гумите в днешно време не е никак ниска. Именно за това е необходимо да отделяме внимание на правилната им експлоатация. Като част от гумата е важно джантата да е в добро състояние, за да може повече време да използвате наличните гуми.
Не на последно място за отбелязване е и естетичния външен вид. При нас ще получите прецизен ремонт на изкривените Ви джанти при който те ще запазят естетичния си вид.

За повече информация и цени се обадете на телефон 0888 920 856.